Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De door de wetgever verplichte basisopleiding is bedoeld voor werknemers die met de bedrijfshulpverlening worden belast binnen een organisatie.

Deze personen worden door het volgen van deze basisopleiding getraind in het verlenen van eerste hulp (levensreddende handelingen), brandbestrijding, ontruiming en communicatie tot de aankomst van de professionele hulpverlening.

Tijdens de twee dagen durende cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
* Levensreddend handelen
* Benadering van het slachtoffer
* Behandelen uitwendige wonden
* Ademhalings & circulatiestoornissen
* Reanimatie
* Theorie en praktijk AED
* Ontruiming van een ruimte
* Brandbestrijding
* Communicatie

Tijdens de eerste 2 dagdelen wordt het EHBO-gedeelte behandeld terwijl de andere 2 dagdelen in het teken van brandbestrijding staan. Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

Aan het eind van de tweede dag zal een toets met een theoretisch en praktisch gedeelte worden afgenomen conform de NIBHV richtlijnen en normen. Indien beide onderdelen met een positief resultaat zijn afgesloten ontvangt men een landelijk erkend BHV certificaat en een pasje op creditcardformaat.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!