Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Ieder staal- of aluminiumconstructiebedrijf moet sinds juli 2014 gecertificeerd zijn volgens de NEN-EN 1090-1. Zonder CE-markering mogen er geen constructieve onderdelen meer geleverd worden.

Sinds juli 2014 vallen alle constructiedelen met eigenschappen die in de hoofdberekening worden meegenomen als lastdragend, onder de norm NEN-EN 1090. De constructiedelen moeten worden voorzien van een CE-markering. De nieuwe geharmoniseerde norm maakt een eind aan aparte regeltjes per land voor het produceren en van en verhandelen van stalen en aluminium constructies of onderdelen daarvan. De NEN 1090 stelt eisen aan de kwaliteitsborging binnen een organisatie waar stalen of aluminium constructies worden geproduceerd. Hiervoor dient een zgn. lascoördinator te worden aangesteld en dient er een kwaliteitsmanagementsysteem (Factory Production Control) FPC te worden ingevoerd.

Wij kunnen u hier bij helpen! Veiligheidsadvies Nederland heeft veel relevante ervaring in de metaalbranche. Wij nemen bij de invoering van het FPC en certificering volgens de NEN 1090 u alle zorg uit handen. Samen met u zorgen we er voor dat ook uw bedrijf tijdig aan de norm voldoet. Wij doen dit op een heel praktische manier en voorkomen onnodige ballast voor uw bedrijf. Alles begint bij het uitvoeren van een scan op uw bedrijf waarbij in één keer duidelijk wordt waar u staat, wat er al gebeurd is en wat er nog geregeld moet worden om tot een certificeerbaar systeem te komen. Deze bedrijfsscan geeft u direct inzicht in de huidige situatie.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!