Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Uw klanten willen erop kunnen vertrouwen dat de leverancier in staat is de door hen verlangde kwaliteit van producten te leveren. Voor uw onderneming, instelling of andersoortige organisatie is het dus van groot belang dat de producten voortdurend aan de eisen en aan de achterliggende behoeften van uw klanten voldoen.

Teleurstellingen over de kwaliteit van een geleverd product worden vaak veroorzaakt doordat een organisatie te weinig aandacht besteedt aan wat haar klant werkelijk wil, de daarvoor relevante (productie)processen, de wisselwerking ertussen en ook aan de daarbij behorende verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Met behulp van een modern ingericht kwaliteitsmanagementsysteem kunnen al deze aspecten worden beheerst en verbeterd. De motivatie van directies om een doelmatig en efficiënt kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren is daarom groter dan ooit.

De door u opgestelde (beheers)doelstellingen geven uw organisatie inzicht in de prestaties van uw processen. U bent in staat om te beoordelen of uw bedrijf goed presteert.

Voordelen van een ISO 9001 kwaliteitssysteem zijn:
* ISO 9001 is een praktische toepassing voor het beheersen en verbeteren van uw bedrijfsprocessen.
* Het geeft vertrouwen aan uw klanten.
* Er kunnen nieuwe marktkansen worden geschept of er kan marktaandeel behouden worden.
* Het geeft houvast om uw organisatie te besturen.
* U heeft duidelijker inzicht in uw bedrijfsdoelstellingen en de verwachtingen van uw klanten

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!